Koliba Klin

www.kolibaklin.sk

KOLIBA PIZZÉRIA

A KOLIBA PIZZÉRIA Klin községben található, Námesztó járási város közvetlen környezetében.

A Koliba hagyományos faépítészeti stílusban kellemes összejövetelt kínál Önnek. A belső rész két helységre van felosztva – dohányzó és nem dohányzó részre. A helységek légtechnikával vannak ellátva.

Az étterem kapacitása 60 fő, a földszint népi stílusban van berendezve, kandalló és televízió is található ott. Folklór összejövetelek kerülnek itt megrendezésre, kísérve azt különböző ismert népi zenészekkel és együttesekkel, mint például Rosutec, Hanuliakék, Babiakék, Mucha Ferenc, Čerňanský Martin és mások. Táncmulatságok szintén vannak. Minden rendezvényen nagyon jó a hangulat a szórakoztató emberek körében.

 

 

Az emeleten található helység vadászstílusban van berendezve. Ez egy dohányzó helység, ahol mindenekelőtt a fiatalabb generáció találja meg helyét. Van TV nézési lehetőség.

Ebben a helységben lehetőség van családi ünnepségek megrendezésére, úgymint keresztelő, találkozók, születésnap ünneplés, halotti tor, 50 személyes férőhellyel.

 

 

A Koliba összejövetelekre kínálja nyári teraszát is. Itt a férőhely 30 személy. Nem feledkezünk meg a legkisebbekről sem, akik részére az udvaron gyerekjátszótér, hinták és homokozó található.

Grillezési lehetőség a nyári hónapokban.

 

Az épületben lakberendezési bolt és kozmetikai szalon található. Ezekbe az üzletekbe a bejárat az épület oldalán van.

 

Válasszon nyelvet

Partners